• Pagrindinis
  • Kompiuterio Dalys
  • 10vnt Ver009s 60cm Usb 3.0 Pci-E Riser Express 1X 4X 8X 16X Extender Stovo Adapteris Kortelės Sata 15Pin 6 Pin Maitinimo Kabelis

Greita peržiūra

10

Kompiuterio Dalys

10vnt Ver009s 60cm Usb 3.0 Pci-E Riser Express 1X 4X 8X 16X Extender Stovo Adapteris Kortelės Sata 15Pin 6 Pin Maitinimo Kabelis

€9.02 €6.40

Žymos: mini pcie sata, lpt pci valdytojas, 5g wifi modulis, sata kortelių išplėtimas, automobilinis usb lizdas, pcie riser, sd pci e, pcie sata, sata į usb, stove ver009.


  • SKU: s112010

Perkamiausi

Aprašymas

U. S. pirkėjo dėmesį:

Sritys, kuriose MŪSŲ sandėlyje nėra pristatyti prekes: Havajai,

Aliaska, Puerto Rikas, Guamas ir kitų JAV užjūrio teritorijose.Ir

Specialių adresą.

Ispanijos pirkėjų dėmesį:

jei jūsų adresas apima šiuos pašto kodą prašome pasirinkti ispanijos sandėlyje.

Pašto kodas prasideda 51/52/07/35/38/28.

Užjūrio sandėlyje negali būti pristatytas.

60cm PCI-E Riser Express 1X 16X PCI-E USB3.0 Stove 009S Adapterio plokštę ilgiklis už BTC Miner

PCI-E 1X iki 16X Riser Card USB 3.0 PCI-E Riser Adapter Port Multiplier Kortelės Extender Vielos BTC Miner

Aprašymai:

1. Speciali įranga, vielos, užtikrinti duomenų perdavimo blokavimo be, greičiau nei anksčiau, stiprinti stabilumo įtampa, apsaugoti įrangą.

2. 1X, 2X, 4X, 8X, 16X suderinamumas (tiek 1-16X ir 16-16X gali būti naudojamas), PCB PCIe perjungimas linijos yra visiškai nauja, saugesnė, efektyvesnė ir labiau praktinis.

3. Ji turi išspręsti problemas, tradicinės linijos suvirinimo vietoje deginimas, slopintų perdavimo signalas ir trūksta vielos ilgis.

Savybės:

1. Maitinimas grafikos plokštė naudoja keturių FP kietojo kondensatoriai, ir deginimo mašina lustai yra naudojami, kad kortelės darbas yra stabilus.

2. Pridėti 3pcs LED lemputės.

3. Paauksuoti USB3.0 sąsaja, greičiau ir labiau stabili.

4. Switch kortelės gali tiekti elektros tiekimo atskirai, taip, kad elektros energijos tiekimas besivystančių kortelė yra nepriklausoma nuo pagrindinės plokštės, ir našta pagrindinės plokštės yra apšviesti, kai kortelė yra prijungtas.

5. Grafika kortelės lizdas priima originalus įvesties jungties, kad grafika kortelės kontaktų geriau.

6. PCI-E jungtis, naudojama daugiasluoksnė, ekranuoti laidai, ilgiausiai gali būti prijungtas prie 3m be signalo slopinimas.

7. Viela yra minkštas, laidai yra patogu, grafikos plokštės gali būti tiekiamos ne bus.

8. Lizdą tvirtinamas su fiksuota įrašą, taigi, jis yra patogus, ardyti ir taisyti grafikos plokštę taip, kad kortelė bus ne nukristi iš lizdo.

Techniniai duomenys:

Modelis: PCEI64P-N03 009S

Kabelio ilgis: apytiksl. 60cm/23.62"

Sąsaja: PCI-E 1X PCI-E 16X USB3.0

Įpakavimas: PE Maišas

Mandagumas:

1. Jis tinka pagrindinė plokštė PCI-E lizdas, (1X 2X 4X 8X 16X).Prašau įjunkite į maitinimo kabelis diskelių įrenginį naudojant.Kai PCI-E yra pratęsiamas, laidas turi būti susmulkintos, ir tada prijungtas.Kai naudojamas, prašome žiūrėti klausimais dėmesį.

2. Atitikimo laidai yra pagaminti pagal užsakymą, ir neturi būti įrašomas į bet kokią laidą.

3. Kai prijunkite laidus, prašome pripažinti kryptimi, nedėkite reverve arba įterpti nuokrypis, išvengti užsidegimo įranga.

4. Įstatydami laidą, laikykite prietaisą lizdą ir įkiškite kabelį, kad būtų išvengta pernelyg didelę jėgą ir pažeidė pin lizdas.

5. SATA15pin yra galios standartas gabalas.Prašome patikrinti, ar jis yra įdėti į vietą, kai galia yra įdėta.Būkite atsargūs, kai kabelis yra prijungtas.

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Paketai:

10 X PCI-E 16X sąsaja

10 X PCI-E 1X stove valdybos 10X USB3.0 kabelis

10X SATA15 pin -6Pin maitinimo kabelis

Papildoma informacija

  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: ALLOYSEED
  • Tipas: Pridėti Korteles
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (3)

Parašyti atsiliepimą

12345

  • Danilo 10 1

    <2en> fifteen arrived in those six days, fast and quality seller.

  • Kelbring

    They're scammers, they say they send the product and attach another fake tracking number from your country by sending it to another address and ALIEXPRES does not let you open claim as "unreceived item" to try buyers money, luckily I managed to talk to ALIEXPRES to fix the problem by attaching evidence.

  • Kontakt 02

    Quickly was well-received very terrific connected by primary health No but looks to be well

€10.42 €7.50

įvairūs

Ma&Baby 0-24M Vasaros Naujagimiui Berniuko Drabužių Nustatyti Animacinių filmų Dinozaurų Liemenę, Topai, Šortai Apranga, Drabužiai, Kostiumai

Savybės: - Aukštos kokybės medžiagos, tai vis dar puikus jausmas ir nėra požymių, kad dėvėjimosi ir plyšimo, po plovimo daug kartų -- Prašome švelniai ranka plauti su šaltu vandeniu.Skalbimo šviesos spalvas atskirai, Nereikia mirkti ilgai. -- , Kai jūs pasirenkate dydį, prašome pažvelgti DYDŽIO DIAGRAMĄ žemiau. (Amžius yra tik nuoroda.) Dydis(cm) 70

€18.66 €12.13

įvairūs

20pcs/daug Gamtos Pen Kūrybos Rankų darbo Tušinukas Su Bžūp Ornamentu Medžiagos Parašą Pen Didmeninė Nemokamas Pristatymas

Produkto Aprašymas: Dydis & Svoris: Trumpas stilius:apie 14cm (L, svoris: 12--16g/vnt. Qty: .1lot=20pcs rašikliai. Rašalo spalvos: 0,5 mm, mėlynos spalvos rašalas. Pakuotė: PVC Maišelį. Medžiaga: Log/Mediniai. mes pakuotės, tai gerai, nereikia jaudintis pristatymas.

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį