Greita peržiūra

10

įvairūs

Gunpla RB02 liuminescencinės vandens pasta

€4.42 €3.59

Žymos: gunpla, luban įrankis, gundam led, lbx, crimp tool die set, rb25, gundam, gundam mg, vg30dett, actuator nissan.


  • SKU: s109607

Perkamiausi

Aprašymas

Mieli draugai, jei turite klausimų dėl prekių, kviečiame konsultuotis, kad aš esu visada.Specifika: Produkto pavadinimas:Gunpla Vandens aplinkosaugos ¾enklelis

Gaminio medžiaga:popieriaus Pastaba: kai gaunate prekes: Vandens įklijuokite klijai: pen drožtukas: pincetai: medvilnės tamponai: mažos plokštės: popieriniai rankšluosčiai:

1. Užpildykite mažos plokštės su vandeniu, supjaustyti vandens lipdukai su rašikliu drožtukas ir įdėti juos į vandenį

2. Po mirkymas šiltame vandenyje vieną minutę, naudoti pincetu ištraukti visą lipduko

3. Įdėti atitinkamą kiekį Vandens paste klijais ta vieta, kur norite įklijuoti.Atminkite, purtyti Vandens įklijuokite klijai tolygiai iš anksto.

4. Naudoti pincetu perkelti vandens lipduką nuo apatinio lipdukas modelis, naudoti medvilnės tamponai, išlyginti ir čiulpia ne vandens perteklius ir Vandens paste klijais.

5. Jei yra per daug vandens, naudokite popierinius rankšluosčius, kad lengvai sugeria vandenį.

Sekite MANO Parduotuvėje Gauti Daugiau Nuolaidos

Naujas importuotų fluorescenciniai dažai vandens pasta pristato šviesos efektas pagal ultravioletinės šviesos, su labai aukšto ryškumo;

Normalioje šviesoje, plaukų spalvos standartinės HIQ vandens lipdukai atrodo.

Prašome naudoti 365nm ultravioletinės šviesos šaltinis, kai fotografavimo

Balta yra 15 laipsnių šviesos šiltas pilkos, tamsiai pilkos spalvos, yra 76 laipsnių šalčio tamsiai pilkos (Gundam modeliai žinoti: balta yra ne balta, juoda yra ne gryna juoda)

RB02-1 raudonos-baltos spalvos

RB02-2 oranžinė-pilka

RB02-3 oranžinė-balta

RB02-4 raudonos-pilkos spalvos

RB02-5 juoda-sidabrinė

RB02-6 mėlyna-balta

RB02-7 vaiskiai balta

RB02-8 vaiskiai balta

1. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą addressMUST MATCHyour pristatymo adresą.

3. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Svencionyspspc.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Svencionyspspc.lt!

Mielas drauge,jei turite kokių nors problemų ,pls nedvejodami kreipkitės į mus, o ne atverti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą!

Papildoma informacija

  • Prekės ženklas: EVO
  • Prekės Pavadinimas: ODEDO
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai (0)

Parašyti atsiliepimą

12345

€2.60 €1.56

įvairūs

1Pc Spalvingos Silikoninės Alyvos Teptuku Kepimo Skystis, Alyva Pen Torto, Sviesto, Duonos, Konditerijos Teptuku BBQ Įrankių Sauga Virtuvės Basting Šepetys

Techniniai duomenys: -Medžiaga: Maisto Kokybės Silikono -Dydis( Apytiksliai ): 11.5*5cm Savybės: -Jūs galite užpildyti butelį su aliejumi, padažu arba vyno pyragus, mėsos ir daržovių. -Skylę pagrindo šepetėlis užtikrina, aliejus teka sklandžiai ant teptuko ir galva bus išvengta nuotėkio ir skleisti aliejus tolygiai. -Patvarus,

€4.03 €2.34

įvairūs

Žaliosios Arbatos, Mineralinio Purvo Veido Kaukė Giliai Valymo Naftos-Kontrolės Drėkina Blackhead Valiklis, Spuogų Gydymas, Porų Valiklis TSLM1

Aprašymas: 100% brand new ir aukštos kokybės produktus. 1.Tekstūra yra gerai ir sklandžiai, lengvai plisti ir lengva taikyti. 2.Žalioji arbata valanti kaukė sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, kuris gali efektyviai išvalyti odos poras, giliai išvalyti odos nešvarumus, reguliuoti odos vandens ir aliejų balanso, papildyti odos drėgmę ir maitina

€22.43 €11.43

įvairūs

Vasaros Vientisas, Trumpas Rinkiniai Moterų Tracksuit 2 dalių Kostiumą, Moterims, Seksualus Fitneso Pasėlių Viršų Sporto Liemenėlė Treniruotės Push Up Užpakalis Šortai

Dydis informacija Dydis gal turi 1-3cm skiriasi, rankinis matavimas Prašome griežtai laikytis dydžių lentelė pasirinkite dydį pasirinkite dydį tiesiogiai pagal savo įpročius Pirkėjai turėtų žinoti.Laivybos ir Krovinių: Mes laivas prekes per 3 darbo dienas po gauti išvalytas mokėjimą.Mes darome viską, kad teikti greitas aptarnavimas.Tačiau, kaip Atšiaurus

Prisijunkite Prie Mūsų Naujienlaiškį